/ / Як виправити випадковий перезапуск Pixel 2

Як виправити випадковий перезапуск Pixel 2

Набридає Google Pixel 2, і постійно перезавантажується?Ось можливі способи виправити випадковий перезапуск Google Pixel 2. Я граю в гру на своєму пристрої, і раптом мій Google Pixel 2 перезапустився. Іноді, коли одночасно використовується більше програм, мій Pixel 2 випадково перезапускається, і це мене дратує. Крім того, Pixel 2 XL іноді зависає або не реагує, і ви не можете плавно користуватися пристроєм.

• Як виправити Google Pixel 4 XL, який постійно перезавантажується
  • Як виправити сенсорний екран, який не працює на Google Pixel 2 і Pixel 2 XL
  • Google Pixel та Pixel XL не вмикаються після заряджання

Як Fix Pixel 2 продовжує перезавантажуватись АБО постійно перезавантажуватись

Fix Pixel 2 продовжує перезавантажуватися

Перевірте оновлення системи та оновлення програм

Перевірте, чи доступні оновлення програмного забезпечення для вашого пристрою Google Pixel 2 та Pixel 2 XL, це виправить критичні помилки та покращить продуктивність вашого телефону Pixel 2.

Налаштування> Система> Додатково> Оновлення системи> Перевірити наявність оновлень

Перевірте оновлення додатків на Google Pixel 2

Перевірте, чи доступне оновлення додатків чи ні.

Відкрийте Play Store> Меню> Мої програми та ігри> Оновити все

Увімкніть безпечний режим Pixel 2, щоб виправити випадковий перезапуск Pixel 2

Щоб знайти програми, які спричинили проблему, увімкнути безпечний режим на Google Pixel 2 пристрою.

Крок 1: Натисніть і утримуйте кнопку живлення на вашому пристрої Google Pixel 2.

Крок 2: Натисніть і утримуйте Вимкніть живлення кнопку до показу перезавантажте в безпечний режим.

Крок 3: Натисніть в порядку перезавантажити безпечний режим на Pixel 2 і Pixel 2 XL.

Перезавантаження пристрою займе 30-60 секунд.

Крок 4: Переглянути Безпечний режим символ зліва під екраном.

Тепер перевірте, чи працює телефон Google Pixel 2нормально. Якщо жодної проблеми не знайдено, це означає будь-яку сторонній додаток, який спричинив цю проблему. Видаляйте по одному сторонній додаток, поки не знайдете додаток, що спричиняє проблему. Видаліть його з пристрою та знову встановіть інші програми.

Щоб вийти з безпечного режиму на телефоні Pixel 2, натисніть і утримуйте кнопку живлення та торкніться кнопки перезапуску.

Заводські скидання Pixel 2 і 2 XL

Крок 1: Йти до Налаштування у своєму Pixel 2.

Крок 2: Торкніться Система.

Крок 3: Торкніться Розширений.

Крок 4: Торкніться Скинути параметри.

Крок 5: Торкніться Стерти всі дані (заводські налаштування).

Крок 6: Торкніться Стерти всі дані.

Крок 7: Торкніться ще раз Стерти всі дані.

Він видалить всю вашу особисту інформацію, Google та інші створені облікові записи, музику, фотографії, сторонні програми тощо. Тепер перевірки виправляють перезапуск Google Pixel 2 знову і знову.

Скинути заводські налаштування Pixel 2 та Pixel 2 XL у режимі відновлення

Крок 1: Вимкнути ваш Google Pixel та Pixel XL.

Крок 2: Натисніть і утримуйте зменшення гучності кнопку і кнопку живлення одночасно до телефону вібрує.

Ви можете переглянути екран відновлення системи Android на своєму екрані. За замовчуванням почати Показати кнопку на вашому пристрої.

Крок 3: Натискайте кнопку зменшення гучності до перегляду режим відновлення.

Крок 4: Натисніть кнопку живлення, щоб перезапустити режим відновлення.

Ви можете побачити наведений вище екран знак оклику робота андроїда з червоним значком трикутника на вашому Google Pixel 2.

Крок 5: Довго натискайте Кнопка живленнята натисніть збільшення гучності натисніть лише один раз, щоб переглянути екран відновлення.

Крок 6: Натискайте кнопку зменшення гучності до вибору Видалити дані / скидання налаштувань і натисніть Кнопка живлення подавати заяву.

Цей вигляд повідомлення на екрані Google Pixel 2 і Pixel 2 XL: Видалити всі дані користувача?

Крок 7: Для підтвердження натисніть кнопку зменшення гучності, щоб перейти до Так і натисніть кнопку живлення, щоб вибрати його.

Очищення кеш-пам'яті може зайняти 4-5 хвилин.

Крок 8: Натисніть кнопки зменшення гучності, щоб перейти до перезавантажте систему зараз, натисніть кнопку живлення, щоб вибрати його.

І це все.Я сподіваюся, що вищезгаданий один із методів виправлення Pixel 2 продовжує перезавантажувати себе. Якщо у вас є якісь проблеми, повідомте нас у полі коментарів нижче. Залишайтеся на зв'язку з нами, щоб отримувати щоденні останні поради щодо Pixel.

Коментарі 0 Додати коментар