Як створити та використовувати AR Emoji на Samsung Galaxy Note 10 та Note 10 Plus
Створіть та використовуйте AR Emoji на Galaxy Note 10 plus та Note 10?Ось як зробити AR Emojis Samsung Note 10 plus One UI. Ви можете персоналізувати повідомлення за допомогою Emoji та надсилати їх своїм друзям та родині. Також надсилайте наклейки My Emoji прямо з клавіатури у програмі Повідомлення та інших програмах.
Після створення ви можете налаштувати AR Emoji на Note10 плюс такі, як одяг, волосся та інші аксесуари. Введіть ім’я My Emoji та будь-коли видаліть наклейки Emoji з інших програм. Дотримуйтесь наведеного нижче покрокового процесу, щоб зробити AR Emoji Samsung Note 10 Plus One UI.
- Поради та рекомендації щодо Galaxy Note 10 плюс S Pen
- Як створити анімовані GIF-файли на Galaxy S9 і S9 Plus
- Як налаштувати та використовувати розпізнавання облич у Samsung Note 10 plus
- Як увімкнути повноекранний жест у Galaxy Note 10 та Note 10 Plus
Як зробити AR Emoji Samsung Note 10 Plus та Note 10
Ви можете зробити Samsung AR Emoji на Galaxy Note 10 і Note 10 plus, використовуючи наведені нижче налаштування.
Крок 1: Відкрийте додаток для камери у Вашій Примітці 10 плюс.
Крок 2: Торкніться AR Emoji у верхньому правому куті екрана.
Крок 3: Торкніться Створити мої смайли.
Крок 4: Розташуйте обличчя посередині кола.
Крок 5: Зробіть знімок у вашому пристрої.
Крок 6: Виберіть Чоловік чи Жінка чи Дитина на екрані та торкніться Далі.
Тепер створюємо Мої Emojis на своєму пристрої. Після завершення процесу ви можете налаштувати AR Emoji, такі як ім’я, зовнішній вигляд, одяг та аксесуари.
Ім'я: Введіть Ім'я мого Emoji ви хочете встановити та торкніться Готово.
Виглядає: Встановлене волосся, волосся на обличчі, обличчя, очі, брови, ніс, губи, вуха та веснянки та родимки.
Одяг: Топи, низ, вбрання, взуття
Аксесуари: Головні убори, окуляри, сережки
Крок 7: Торкніться Далі у верхньому правому куті.
Зачекайте, поки процес завершиться.
Крок 8: Після завершення процесу, поділіться своїм друзями своєю емоцією
Ви можете завантажити елементи для своїх смайликів та наклейок також у свої Samsung Galaxy Note 10 та Note 10 plus.
Налаштуйте налаштування AR Emoji на Galaxy Note 10 plus
Відкрийте камеру> AR Emoji> Піктограма налаштувань
Ви можете ввімкнути або вимкнути піктограму Додати AR Emoji, мітки розташування, використовувати клавішу гучності як затвор, голосове управління та живу фігуру.
Ми сподіваємось, що вищезгаданий підручник буде корисним зробитиAR Emoji Samsung Note 10 Plus та Note 10. У вас все ще є питання щодо цієї підказки? Розкажіть нам у полі для коментарів нижче. Не пропустіть інші наші галактики Note 10, а також поради та підказки.