Як налаштувати VPN на Android Oreo 8.0
Ось як це зробити налаштувати та використовувати VPN на пристроях Android 8.0 та 8.1 Oreo. VPN розшифровується як Віртуальна приватна мережа, яка працює як захистити конфіденційність між двома або більше пристроями. Також захистіть свої дані під час веб-серфінгу за допомогою VPN. Крім того, використовуйте найкращі сервіси VPN та програми VPN для телефонів Android, такі як ExpressVPN. Коли ви налаштуєте деталі на своєму пристрої, він попросить надати дозвіл переглядати всі ваші дії в Інтернеті для програми на вашому Android Oreo 8.1, Nougat 7.1.2, Marshmallow 6.0 та інших пристроях.
- Як встановити обмеження даних у Windows 10
- Як автоматично ввімкнути Wi-Fi на Android 8.0 Oreo
- Як завантажити та встановити Google ARCore на телефон android
Як налаштувати VPN на Android Oreo 8.0
Крок 1: Йти до Налаштування на вашому пристрої Android Oreo.
Крок 2: Торкніться Мережа та Інтернет.
Крок 3: Торкніться VPN.
Крок 4: Торкніться + піктограма у верхньому правому куті.
Ви можете побачити наведені нижче налаштування VPN на пристроях Android Oreo 8.0.
Ім'я: Введіть своє ім’я VPN.
Тип: Виберіть тип підключення. За замовчуванням встановити PPTP VPN у вашому телефоні android. Ви можете побачити інші варіанти, такі як L2TP / IPSec PSK / L2TP / IPSec RSA / IPSec Xauth PSK / IPSec Xauth RSA / IPSec Hybrid RSA.
Адреса сервера: Введіть адресу сервера, надану вашою службою VPN.
Тепер позначте позначку Показати розширені параметри і ви побачите нижче параметри на своїх пристроях Oreo.
Налаштування DNS: В налаштуваннях DNS для Android Oreo введіть домени пошуку DNS та DNS-сервери, надані вашою службою VPN. Тут вам нічого не потрібно буде вводити.
Транспортні маршрути: Тут вам нічого не потрібно буде вводити. Ваша послуга VPN надає компанії можливість додавати її вручну.
Ім'я користувача: Введіть ім’я користувача, яке надає ваша служба VPN.
Пароль: Введіть пароль, наданий вашою службою VPN.
Тепер поставте галочку Завжди включений VPN в Android Oreo, якщо ваш пристрій має для нього налаштування. Після завершення всіх налаштувань натисніть Зберегти.
І це все.Ви знайшли вищевказаний підручник про те, як налаштувати VPN на Android Oreo 8.0, корисним ?. Якщо у вас є якісь проблеми, повідомте нас у розділі коментарів нижче. Залишайтеся на зв'язку з нами, щоб отримувати щоденні останні поради та підказки для Android Oreo 8.0.